fbpx

Díky za podporu!

Úspěch není náhoda. Úspěch je volba!

Díky za podporu!

V sobotu 8. srpna 2020 jsem byl v Hluboké nad Vltavou převzít výhru 100 000 Kč v sídle investičního fondu Tilia Capital, a.s.

Ten den byl pro mě zlomový. Bylo to pro mě jakoby třetí kolo soutěže, kde jsem už soutěžil jen já se sebou samým. Přes svou asociálnost a strach z vystupování na veřejnosti jsem se musel postavit před lidi a představit jim svou historii obchodování. Své obchodní začátky sahající až do roku 2000. Cestu plnou omylů, pádů a vzestupů. Vybudované přístupy. Představil jsem zde svou investiční strategii, se kterou jsem dokázal soutěž vyhrát.

***

Na reálném trhu jsem dokázal zhodnotit 15.9 tisíc USD na 20.1 tisíc USD (+26.43 %). Těch pět měsíců nebylo jednoduchých. Samotný index strachu se z klidných vod dostal až do extremních hodnot, kde byl naposled v období finanční krize v letech 2007-09. Díky mé propracované strategii jsem byl naprosto v klidu a věděl jsem, co kdy udělat.

Vývoj mého soutěžního portfolia můžete sledovat v rubrice Pravidelný report výsledků. Část pozice jsem již odprodal 18. srpna při dosažení nového rekordu na trhu S&P 500.

Mám pro vás dobrou zprávu. Mohu vás naučit, jak jsem takových výsledků dosáhl. V době karantény jsem svoji strategii sepsal do e-booku. A věřím, že podle něj dokáže podobných výsledků dosahovat naprosto každý. Ostatně to dokládají i některé reference, které jsem na e-book dostal: https://investovaniprovsechny.cz/#reference

Během května 2020 jsem založil nový web. Investování pro všechny – www.InvestovaniProVsechny.cz. Zde chci mé způsoby investování ukazovat ostatním lidem a možná tak trochu lajckou veřejnost vzdělávat.

A jaký mám plán s výhrou? Samozřejmě tento kapitál dále zhodnocovat. Uchránil jsem jej před odevzdáním mé ženě a už je vyčleněn na obchodování opcí. Již teď čas tvoří peníze. Naučím vás to taky.

Chcete-li mé počínání sledovat, dejte si do „lajku“ moji facebookovou stránku Investování pro všechny – https://www.facebook.com/Investování-pro-všechny-104658657962816 a nic vám neunikne.

Díky všem za podporu!
Lukáš

***

Více o mne zde.

Tags: , , , ,

Jedna odpověď

Diskuze je uzavřena.