fbpx

Kolik můžete vydělat pravidelnou investicí do akcií?

Úspěch není náhoda. Úspěch je volba!

Kolik můžete vydělat pravidelnou investicí do akcií?

Jednu kalkulačku jsem na tento blog umístil začátkem listopadu. V ní jste si mohli udělat penzijní investiční plán. Když jste si stanovili v kolika letech chcete odejít do důchodu a s jakým obnosem, tak vám kalkulačka spočítala, kolik peněz je potřeba investovat do akcií každý měsíc.

Nyní na tento blog publikuji kalkulačku druhou. Tato vám spočítá, kolik peněz budete mít na investičním účtě, když budete investovat vámi zadanou částku za vámi zadaný počet měsíců.

Úrokovou sazbu jsem zvolil 7 %. Což odpovídá průměrnému růstu akciového trhu za posledních sto let.

Můžete si opět rozkliknout investiční plán a také grafy, kde můžete vidět poměr investované častky a částky vydělané na úrocích v jednotlivých letech a celkově po uplynutí celého investičního horizontu.

Kalkulačka

  Původní velikost  

Tak si užijte hraní s touto kalkulačkou

A moc nesněte.

Začněte!

Jak?

Třeba zakoupením mého e-booku o spoření na penzi, který vás naučí, jak tyto peníze vydělat. A možná také mnohem více, když se podle něj naučíte aplikovat i extra metody, které jsou součástí e-booku.

Burze se intenzivně věnují více než osm let*. S mojí ženou jsme začali společně spořit investicemi do ETF teprve před 13 měsíci a toto je výsledek našeho společného spoření na penzi:

Pravidelné spoření do ETF

S aplikováním extra metod, které jsou v e-booku popsány je výsledek mnohem lepší. Zhodnocení účtu představuje více než 37 % za třináct měsíců.**

Spoření dle e-booku

Lituji, že jsme nezačali dříve. Nemarněte čas!

Čas jsou peníze.

Zde je cesta >>> E-book o spoření na penzi <<<

Vydej se po cestě, kterou jsme si zvolili také!

*Pozn. 1: Příběh o mne si můžete přečíst zde.

**Pozn. 2: Průběh investice zveřejňuji každý měsíc v rubrice Pravidelný report výsledků.

***

Pokud rád čteš mé příspěvky, komentáře k tématu burzy, dej si “do lajku” facebookovou stránku Investování pro všechny. Tak Ti neunikne ani jeden článek ode mne. Děkuji pěkně.

Tags: , , , ,