fbpx

Rozhovor

Úspěch není náhoda. Úspěch je volba!

Rozhovor

Jakub Kovařík mě vyzpovídal.

Ptal se, jak jsem na burze začínal, jak jsem se o burze dozvěděl, co jsem obchodoval jako první, jak obchoduji dnes. Co bych doporučil začínajícím obchodníkům?

Poslechněte si mé odpovědi na tyto otázky. Kliknutím na obrázek níže spustíte video.

Přinášíme Vám rozhovor s výhercem Lukášem v naší investiční soutěži o kapitál 100.000 Kč. Lukáš zvítězil v obou kolech soutěže, a to splněním investiční zkoušky a poté svým obchodním výsledkem, kde jsme samotnou strategii hodnotili z pohledu systematičnosti, stability a řízení rizika. Lukáš nám prozradí jeho začátky, úspěchy, neúspěchy, co ho vlastně k burzovnímu obchodování přivedlo, motivovalo vydržet a uspět.

Celý můj příběh, a možná i něco více, si můžete přečíst také v mém e-booku Jak jsem s tradingem a investováním začínal aneb nedělejte stejné chyby jako já.

Jakub také zmínil, že jsem perfektně zvládl zobchodovat korona-krizi. Ostatně, můžete to vidět v mých reportech, které přidávám zde na web. Pokud se to chcete také naučit, zakupte si můj e-book Jak se finančně zajistit na důchod s minimem úsilí a času a tam se dozvíte, jak na to.

***

Chcete odebírat mé příspěvky a komentáře k tématu burzy? Dejte si “do lajku” facebookovou stránku Investování pro všechny. Tak vám neunikne ani jeden článek ode mne. Děkuji pěkně.

Tags: , , ,