fbpx

Jak zveřejnit své opční obchody? Poraď!

Úspěch není náhoda. Úspěch je volba!

Jak zveřejnit své opční obchody? Poraď!

Rok na tomto webu prezentuji, jak se mi daří obchodovat opce. Ukazuji jen výsledky. Přemýšlím, jakou formou bych prezentoval jednotlivé obchody. Napadá Tě něco?

O e-book na téma obchodování opcí je velký zájem a brzy zahájím i zahraniční prodej. Nicméně chtělo by to zlepšit prezentaci jednotlivých obchodů. I pro ty, kteří e-book nemají.

Obchodů za rok neprovedu hodně. Jde o cca 20 obchodů na jednom účtě. Opce obchoduji na větším účtě s 50 000 USD, tak i na malém, kde jsem začínal s 4500 USD. Tím chci ukázat, že opce se dají obchodovat i na malém učtě a může to být pro Tebe dostupnější. Absolutní zisk za obchod vyjádřený v dolarech na malém účtu se Ti může zdát malý, ale procentní zisk je stejný jako na velkém účtu.

Osobně mířím na zhodnocení 12-24 procent za rok. Poslední rok se jedná o zisk 24.33 %. Na rovinu přiznávám, že poslední rok s tímto zhodnocením zůstávám opožděn 5% za celkovým trhem měřeným indexem S&P 500.

Je ale potřeba si uvědomit, že trh se nyní řítí neskutečnou rychlostí nahorů. Ovšem, pokud chceš dělat trading a ne investování, dokazal bys vytrejdit 29 a více procent? Nestálo by to příliš moc námahy? Raději jen investuj, pokud se na trading necítíš.

Tags: , , , ,