fbpx

Investujte sami! Vykašlete se na Pantery, Cyrrkusy nebo Konsekty…

Úspěch není náhoda. Úspěch je volba!

Investujte sami! Vykašlete se na Pantery, Cyrrkusy nebo Konsekty…

Investovat do ETF zvládne každý a s daleko lepšími výsledky, než vám dokážou vytvořit v nadpise jmenované společnosti.

A to se jedna z výše uvedených společností před několika dny chlubila tím, že navázala spolupráci s jedním předním světovým emitentem ETF. Firmou Black Rock.

Zdroj: Twitter.com [23.1.2021]

Víte o tom, že vy tu „spolupráci“ můžete navázat také? Sami? Jednoduše si prostě to ETF, které emitují, nakoupíte taky. Jak? To se můžete dozvědět například ZDE.

Takže takoví Panteři zase jen těží z neznalosti veřejnosti. A že to zní strašně „cool“. Navázali spoluprácu. Ach, ti jsou tak dobří.

A pozor, jak píší, bude jich na vás více. Během korony nabrali 400 lidí. Vymyli jim mozky, že jen oni jsou nejlepší. Teď se z online učeben rozlezou do společnosti a budou nabízet služby, na kterých vás budou chtít jen vyždímat a získat provize z nabízených produktů. To přetvařování jim díky roušce půjde o poznání lépe.

Ale jasně. Nabídnou vám více než běžné banky…

Takže se znova připravme. Opět řada mladých lidí začne zpracovávat své babičky a dědečky, rodiče, sourozence, tety a strýce, sestřenice a bratrance. Pak i své kamarádky a kamarády. U nich už ale zjistí, že podobné školení absolvovali u konkurence. Nezbyde nic jiného, než aby studentky k přemlouvání využily své hrudní přednosti a studenti svůj šarm v obleku o dvě čísla větším a zablácených botech.

Začnou vám nabízet produkty jen proto, aby vydělali. Na provizích.

Nebuďte okouzleni. Sami se jich ptejte, jak mají i oni zainvestováno a chtějte to vidět „černým na bílým“. A to dříve, než něco podepíšete.

Krásný den a otevřenou mysl!
Lukáš

***

Pokud rád čteš mé příspěvky a komentáře k tématu burzy, dej si „do lajku“ facebookovou stránku Investování pro všechny. Tak Ti neunikne ani jeden článek ode mne. Děkuji pěkně.

Investovani pro vsechny Facebook Ebooky Podívej se na nabídku mých elektronických knih o investování a tradingu.

Tags: , , , ,