fbpx

Investování pro všechny

Úspěch není náhoda. Úspěch je volba!

Investování pro všechny

Právě nám uplynul druhý srpnový víkend. Dá se říci, že tímto víkendem oficiálně spouštím a zveřejňuji projekt Investování pro všechny.

Tento víkend jsem překonal veškerou svou asociálnost a strach z vystupování na veřejnosti. Byl jsem pozván do investičního fondu Tilia Capital, a.s. v Hluboké nad Vltavou. Zde jsem prezentoval svou obchodní minulost mnoha začínajícím, ale i zkušeným obchodníkům.

Mimo mé vybudováné spekulativní i investiční strategie jsem také odprezentoval svou strategii, se kterou jsem dokázal vyhrát soutěž o 100 tisíc CZK, kterou pořádal Jakub Kovařík z Burza Živě. Během pěti měsíců jsem přesně podle plánu dokázal zobchodovat jedno z nejtěžších období na burze vůbec, kdy se index strachu pohyboval na úrovni finanční krize z roku 2008. Podařilo se mi zhodnotit investici o 26.43 % (podrobné výsledky této strategie reportuji v rubrice Pravidelný report výsledků).

Na rozhovor se mnou a pár fotografií z akce se můžete těšit v jednom z dalších článků, jakmile bude vše zpracováno.

Pokud nechcete přijít o to, co zde na web píši, neváhejte si dát do „lajku“ Facebook stránku: https://www.facebook.com/Investování-pro-všechny-104658657962816/

Chcete li se připojit do skupiny lidí, které spojuje trading a investování, vejděte do skupiny Trading Fórum. Na jejich dveřích naleznete slevový poukaz 15 % na můj první e-book o spoření na penzi. Před jeho zakoupením doporučuji si přečíst něco o mne. Zde na webu nebo jeho podrobnější variantu v e-booku zdarma.

Děkuji za vaši podporu a přeji mnoho úspěchů!

Tags: , , , ,