fbpx

První narozeniny – sleva pro všechny

Úspěch není náhoda. Úspěch je volba!

Zdravím vás!

Brzy to bude rok, co jsem zveřejnil web Investování pro Všechny a skrze něj prodal svůj první e-book o investování na penzi. Mým cílem bylo, aby si mé knihy přečetl minimálně jeden člověk za týden. Tehdy jsem nečekal, že tento cíl bude překonán a budu mít na knihy tak úžasnou zpětnou vazbu. Ta mě motivovala k tomu, abych napsal e-booků více. Třeba o tom, jak obchoduji opce.

Rozhodl jsem se k tomuto prvnímu vyročí všechny mé e-booky na 24 hodin výrazně zlevnit. Pokud jste přemýšleli nad jejich koupí, budete mít jedinečnou příležitost mé elektronické knihy se slevou 60 % zakoupit.

🕚 Akce bude probíhát ve středu 2. června od půlnoci do půlnoci a je platná i na dárkové poukazy. Je možná také platba v EURech.

Slevový kód: NarozeninyIFA2021

Nezmeškejte jedinečnou příležitost získat se slevou know-how, které mi přináší profit na finančním trhu. Metody, které v elektronických knihách popisuji, sám obchoduji. Své výsledky pravidelně zveřejňuji na webu pod odkazem https://investovaniprovsechny.cz/vysledky-meho-obchodovani/https://investovaniprovsechny.cz/category/pravidelny-report-vysledku/.

Na osobní schůzce nemám problém ukázat výpisy z účtu.

👉 Investování

Naučte se investovat dětem, nebo na svou důstojnou penzi. Stát se o vás nepostará! Investujte do aktiv, které mají budoucnost a potenciál. Naučte se, jak investovat v korekcích a krizích. Na nic už nečekejte a začněte ihned. Vybudujte jmění sobě, nebo celé rodině.

Více informací se dočtete zde:

Investování dětem: https://investovaniprovsechny.cz/jak-sporit-detem-informace-o-ebooku/

Na penzi: https://investovaniprovsechny.cz/informace-o-ebooku/

👉 Obchodování / Trading

Chcete-li pravidelný příjem (třeba pro splácení hypotéky), zakupte si e-book o tom, jak obchoduji opce. Zjistíte, jak obchoduji opce na největších amerických burzách a jaké jsou mé základní pravidla, aby byl obchod vždy úspěšný.

Popis e-booku je zde: https://investovaniprovsechny.cz/jak-obchoduji-opce-informace-o-ebooku/

Ke všem ebookům si můžete stáhnout i jejich ukázky a nebo si stáhnout můj osobní příběh, jak jsem s obchodováním a tradingem začínal.

👉 Reference

Reference na mou práci naleznete na webu: https://investovaniprovsechny.cz/#reference, a také na Facebooku: https://www.facebook.com/Investovani-pro-vsechny-104658657962816/reviews

Děkuji všem za přízeň v prvním roce tohoto projektu.

Na akci nezapomeňte – ve středu 2. června se aktivuje jen na 24 hodin a nebude se opakovat.

Hezký zbytek víkendu!
Lukáš, 30. 5. 2021